FC Vaslui

Planul lui Porumboiu: Cum pleaca Lopez Caro fara milionul de euro

Adrian Porumboiu a stabilit un plan prin care il va da afara pe Lopez Caro fara sa ii plateasca clauza de reziliere in valoare de 1 milion de euro. Spaniolul s-a prezentat la antrenamentul de joi, unde a fost singur, insa aceasta pare a fi ultima lui sedinta de pregatire in Romania. Iata planul prin care Porumboiu il da afara pe spaniol.
Lopez Caro a fost suspendat din functia de antrenor principal al echipei lui Adrian Porumboiu, fiind acuzat ca nu a respectat planul de pregatire depus la inceputul acestui sezon la Scoala de Antrenori.

In ultimele zile, Porumboiu a dat ordin ca tot ce misca la echipa sa fie filmat. Vasluienii au adunat suficiente probe conform carora Lopez Caro nu respecta planul de pregatire si au hotarat sa il suspende din functie.

A mai ramas un singur pas pana cand vasluienii vor depune memoriu la LPF pentru a solicita un punct de vedere oficial privind rezilierea unilaterala a contractului.

Cum relatiile dintre Porumboiu si Dumitru Dragomir sunt extrem de apropiate, totul pare o simpla formalitate. Lopez Caro va parasi Romania fara milionul de euro pe care l-a visat zi si noapte, insa se va adresa mai mult ca sigur forurilor europene.

Onlinesport


Planul lui Porumboiu: Cum pleaca Lopez Caro fara milionul de euro