FC Vaslui

Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Vaslui

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial, joi, intr-o conferinta de presa, in care patronul Adrian Porumboiu a anuntat ca obiectivul noului tehnician este accesul intr-o cupa europeana.
Fostul antrenor al lui FC Arges a semnat un contract valabil pe doi ani, cu drept de prelungire pe inca un sezon. Acesta va colabora cu acelasi antrenor secund cu care a lucrat la CFR Cluj si FC Arges, Catalin Ciorman. Conform unor surse din cadrul clubului, Munteanu va incasa 300.000 de euro anual plus 100.000 de euro pentru realizarea obiectivelor.

"Am ales Vasluiul fiindca se doreste performanta. Oferta domnului Porumboiu ma onoreaza. Am venit aici cu sufletul si cu inima sa realizez ceea ce ne-am propus, adica participarea in Cupa UEFA. Cunosc jucatorii, am vazut cateva casete cu ei, dar imi voi da seama de potentialul lor abia la pregatiri", a spus Munteanu.

Patronul Adrian Porumboiu a anuntat ca isi doreste ca performantele incepute de Viorel Hizo sa fie continuate de Munteanu: "Noi vrem ca lucrurile bune sa continue la Vaslui. Ii multumesc domnului Hizo pentru ceea ce a facut, iar acum doresc ceva mai mult, prezenta europeana cu Dorinel pe banca".

FC Vaslui s-a clasat pe locul 8 la finalul sezonului trecut, in care a avut o serie de 13 meciuri consecutive fara infrangere.

Intrebat daca Dorinel Munteanu va fi doar antrenor sau antrenor-jucator, Porumboiu a raspuns: "Noi am semnat cu antrenorul Dorinel Munteanu, dar daca vrea sa si joace, are mana libera sa o faca. Dar nu stiu ce antrenor ar fi nebun sa spuna ca nu l-ar baga in teren pe jucatorul Dorinel Munteanu".

Cei 27 de jucatori ai lui FC Vaslui se vor reuni pe 15 iunie. La capitolul noutati figureaza atacantul Matei, de la FC Botosani, si Roman, de la Cetate Suceava. Vasluienii au programate doua stagii de pregatire in aceasta vara, primul intre 18-24 iunie, la Vatra Dornei, iar cel de-al doilea intre 2-16 iulie, in Austria.

NewsIn


Dorinel Munteanu, prezentat oficial la Vaslui