Farul Constanta

Vlas lauda egalul Farului cu Steaua

Portarul Farului, Adrian Vlas, care a fost unul dintre cei mai buni jucatori din meciul cu Steaua (1-1), din etapa a 22-a a Ligii, a declarat ca formaþia sa a facut tot posibilul pentru a contrazice ipotezele unei partide strategice.

"Nu cred ca am fi meritat mai mult. Pentru noi era crucial sa jucam bine. Stabilisem cu baieþii inaintea meciului, chiar daca pierdem sa luptam pana la epuizare. Prea s-au facut speculaþii ca suntem oamenii Stelei, ca e blat. Ne-am simþit bine, e altceva sa joci in faþa a 15.000 de spectatori, precum in meciul cu Steaua, ºi alta in faþa a 300 de oameni dintre care 200 sunt rude sau ziariºti. Altfel te mobilizezi", a spus,. duminica, Adrian Vlas.

Mijlocaºul  Iulian Apostol, autorul pasei la golul egalizator al Farului, crede ca formaþia lui Basarab Panduru a depaºit cu bine situaþia critica in care s-a aflat ºi se va salva de la retrogradare: "Ne-a interesat in primul rand rezultatul. Nu conteaza ca am fost dominaþi. Daca nici Steaua nu ne domina, atunci cine sa o faca? Am vrut sa luam trei puncte, dar important e ca nu am pierdut".

Meciul Farul-Steaua, disputat sambata, in etapa a 22-a a Ligii I, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, gruparea din Ghencea fiind la a opta partida disputata in deplasare fara victorie.

Newsin



Vlas lauda egalul Farului cu Steaua