Dinamo

Bonetti: "Nu e important daca eu plec sau raman"

Tehnicianul Dario Bonetti a declarat, duminica, dupa victoria cu Astra Ploiesti, scor 3-0, în ultima etapa a Ligii I, ca nu este important daca el va mai ramâne în functie, ci important este ca Dinamo sa câstige finala Cupei României.
"Sunt multumit din punct de vedere a jocului, un meci de campionat nu e considerat niciodata un antrenament. Însa, pe câttiva jucatori, în perspectiva Cupei, a trebuit sa-i protejez în seara asta. Cu siguranta nu pot fi multumit de locul cinci, dar am facut 16 puncte în 9 partide si îmi displace ideea ca am pierdut altele importante. Dintr-un anumit punct de vedere ma maguleste faptul ca suporterii îsi doresc sa ramân la echipa, dar avem nevoie si de multi jucatori pe care îi contesta. Nu e important daca eu plec sau ramân, ci ca Dinamo sa câstige finala Cupei. Va fi la fel de greu ca în orice partida cu Rapidul, dar daca vom da totul, avem sanse sa câstigam", a declarat Bonetti.

Bonetti si-a justificat declaratia de la finalul meciului cu Steaua, conform careia jucatorii sai au facut "cadouri", prin faptul ca vrea sa creeze o reactie pozitiva în rândul jucatorilor: "Eram foarte, foarte suparat dupa meciul cu Steaua si de cele mai mult ori spun aceste lucruri pentru a crea o reactie pozitiva în rândul jucatorilor. Grigore a facut o partida foarte buna azi si a dat un gol foarte important, pentru ca a fost primul, sper sa continue asa. Am încredere în toti cei 25 de jucatori pe care îi am", a adaugat Bonetti.

Întrebat daca echipa CFR Cluj a câstigat pe merit Liga I, Bonetti a raspuns: "Pot sa nu raspund la aceasta întrebare?", parasind apoi conferinta de presa.

Secundul Astrei Ploiesti, Mihai Teja, a declarat ca Dinamo a avut patru ocazii si a dat trei goluri: "Noi am avut mai mult posesia, dar au aparut din nou greselile persoanle. Am terminat destul de slab si cred ca se putea mai bine. Vom trage linie si vom vedea ce schimbari vom face. Probabil se va face un numar mai mare de transferuri, depinde si de obiectivele pe care le vom avea, daca se urmareste o clasare de cupele europene, avem nevoie de un lot valoros".

Formatia Dinamo a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Ploiesti, într-un meci contând pentru etapa a 34-a a, ultima a Ligii I, încheind sezonul pe locul cinci, cu 62 de puncte. Golurile au fost marcate de Dragos Grigore '7, Danciulescu '27 (penalti) si Tucudean '79.

Dinamo mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Rapid, programata, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

Mediafax


Bonetti: "Nu e important daca eu plec sau raman"