Dinamo

Margaritescu si Munteanu, inchisoare cu executare

Fostii dinamovisti Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu au fost condamnati la inchisoare cu executare in dosarul masinilor furate. Margaritescu va executa 3 ani de inchisoare, in timp ce Cristi Munteanu va ispasi o pedeapsa de 5 ani de inchisoare.
Cristi Munteanu a primit 5 ani de inchisoare pentru complicitate la furt, in timp ce Margaritescu doar trei pentru tainuire.

Decizia poate fi atacata cu recurs de cei doi fosti dinamovisti. Pana la judecarea recursului, cei doi raman in libertate.

Cei doi fosti dinamovisti sunt implicati intr-un dosar de furturi auto. Obiectul cauzei il face un Audi A8, cumparat de Andrei Margaritescu de la Cristi Munteanu.

In luna aprilie a anului trecut, Margaritescu a petrecut inca 24 de ore in arest in acelasi dosar, fiind ulterior eliberat. Cristi Munteanu a fost si el audiat la acea data.

In acest dosar de furturi auto mai sunt implicate alte sapte persoane.

Traseul A8-ului furat


Surse judiciare au declarat ca printre cei retinuti de procurori în acest caz este si Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale "Doris", fostul proprietar al autoturismului Audi A8 care figura ca fiind furat în actele politiei, folosit de Andrei Margaritescu si de Cristi Munteanu.

Potrivit surselor citate, Magherescu este acuzat ca i-a dat masina Audi A8, în urma cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat masina era furata, pentru a încasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare au mai spus ca, dupa ce a tinut o perioada masina Audi A8 luata de la Magherescu, Cristi Munteanu a reusit, cu complicitatea unora dintre inculpatii din acest doar, sa întocmeasca acte "în regula" ale masinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut masina colegului sau de la Dinamo, Andrei Margaritescu.

Procurorii îi acuza pe Andrei Margaritescu si pe Cristi Muneanu ca sunt "dobânditori de drept ai unei masini furate", despre care "aveau în mod clar cunostinta ca face obiectul unei infractiunui de furt", au mai spus sursele judiciare.

Onlinesport


Margaritescu si Munteanu, inchisoare cu executare