Dinamo

Danciulescu: "Ne pare rau pentru Ciobi"

Atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca tuturor jucatorilor le pare rau ca Liviu Ciobotariu nu mai e antrenorul echipei, considerând ca pentru insuccese ar trebui sa plateasca si fotbalistii, nu numai tehnicienii.
"Sunt lucruri care se întâmpla des în viata unei echipe si din pacate mereu plateste antrenorul. Poate ca ar trebui sa platim si noi fotbalistii, pentru ca noi jucam. Dar asta e, stergem cu buretele tot ce a fost, speram sa ne calificam în finala Cupei României si sa fie un nou început pentru echipa. Toti jucatorii am avut o relatie buna cu Ciobi, dar un antrenor e tinut de rezultate. Niciodata jucatorii nu au schimbat antrenorul de când sunt eu la Dinamo. Este hotarârea conducerii, noi suntem aici doar sa jucam, sa ne facem treaba cât mai bine. Pe un antrenor îl tin rezultatele si din pacate noi nu am mai câstigat de multe etape. Ne pare rau pentru Ciobi", a declarat Danciulescu.

Jucatorul dinamovist considera ca echipei sale îi va fi foarte greu sa se mai lupte pentru titlul de campioana, întrucât jocul nu mai e acelasi din tur: "Cupa României e unul dintre obiectivele noastre si cred eu ca e cel mai aproape de realizat. La campionat e destul de greu sa ne mai luptam. Nu e totul pierdut dar va fi foarte greu pentru ca jocul nostru nu mai e acelasi din tur si nici rezultatele de atunci".

Mijlocasul Marius Alexe a spus ca principala tinta a echipei sale este calificarea în finala Cupei României. "Nimeni nu se astepta asa prost acest retur, ne pare rau ca s-a ajuns aici si ca Ciobi nu mai e lânga noi. Trebuie sa mergem mai departe sa câstigam la Medias si sa ne calificam în finala cupei. Acum ne gândim numai la finala Cupei României, e foarte frumos sa joci o finala", a spus Alexe.

Dinamo va disputa, joi, de la ora 21.30, în deplasare, cea de-a doua mansa a semifinalei Cupei României, cu Gaz Metan Medias. În tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0.

Jucatorii dinamovisti Marius Alexe si Ionel Danciulescu, împreuna cu directorul centrului de copii si juniori al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Ion Moldovan, au împartit marti cadouri cu ocazia sabatorilor pascale copiilor de la grupele 1996 si 1997.

Mediafax


Danciulescu: "Ne pare rau pentru Ciobi"