Dinamo

Dinamo spumega din cauza arbitrajului: "Arbitraj comandat de CFR Cluj"

Arbitrajul tendentios al lui Istvan Kovacs din meciul dintre Otelul Galati si Dinamo provoaca un nou scandal in Liga 1. Sefii lui Dinamo fac scandal si sustin ca arbitrajul a fost comandat de CFR Cluj.
Istvan Kovacs a ingalbenit linia defensiva a lui Dinamo pentru faze discutabile, iar apoi l-a eliminat eronat pe Marius Niculae. In spatele deciziilor s-ar afla cei de la CFR Cluj, care, potrivit spuselor lui Nicolae Badea, ar fi comandat acest arbitraj dezastruos.

"Fotbalul incepe sa devina exclusiv apanajul arbitrajului. In fruntea CCA a fost numit un om care nu mai beneficiaza de credit pentru a conduce. Este inadmisibl sa-i delegi pe Kovacs si pe Sovre. Daca dai rosu la Marius Niculae, ceea ce nu se impunea, dai automat si la Rus. Vorbim despre arbitraje comandate din Nord-Vestul tarii. Ne uitam si la al doilea cartonas galben luat de fundasul central de la Sportul in meciul cu CFR Cluj", a spus Nicolae Badea la Digi Sport.

Istvan Kovas, considerat de lumea fotbalului arbitrul de casa al lui CFR Cluj, a fost folosit in special la meciurile din deplasare ale Stelei si ale Vasluiului, de cele mai multe ori cu decizii defavorabile acestora.

Arbitrul din Carei s-a aflat si in spatele suspendarii record pe care Florin Gardos a primit-o in acest sezon dupa intrarea asupra lui Cosmin Bacila din meciul cu Pandurii.

Kovacs nu cunoaste prea bine limba romana si a scris in raportul de joc ca fundasul Stelei a intrat intentionat cu gandul de a-si accidenta adversarul. Desi reluarile tv au demonstrat contrariul, Comisia de Disciplina a luat de bun raportul intocmit de Kovacs.

Onlinesport


Dinamo spumega din cauza arbitrajului: "Arbitraj comandat de CFR Cluj"