Dinamo

Turcu il inteapa pe Badea: "El trebuia sa fie in locul lui Borcea"

Chiar daca a iesit din fotbal, Vasile Turcu nu uita razboiul pe care l-a avut cu Nicolae Badea. Fara sa-i dea numele, Turcu sugereaza ca Nicolae Badea trebuia sa fie in locul lui Cristi Borcea inculpat in dosarul transferurilor.
"El este omul care s-a consumat cel mai mult pentru soarta lui Dinamo.  Eu stiu de când a început sa ia primele calmante.... I-am spus de atâtea ori ca în viata cea mai importanta e familia. Ca nu-i va ridica nimeni statuie la club. Nu l-am putut schimba. Si sa stiti ca el si fratii Becali au salvat clubul asta de la o criza financiara. Va asigur ca nu vorbesc tâmpenii. Cristi nu a furat banii clubului. I-a adus de la el de-acasa. Din pacate, în toata aceasta ecuatie altcineva ar fi trebuit sa plateasca de la Dinamo. Nu el. Nu are sens sa fac dezvaluiri aici. E mai bine sa tac. Persoana respectiva ar trebui sa se simta vinovata pentru toata treaba asta. Nu-i pot da numele. Cel putin deocamdata. Dar lumea îl cunoaste foarte bine", a spus Vasile Turcu pentru Libertatea.

In incheiere, Turcu a tinut sa-i transmita un mesaj lui Cristi Borcea, considerand ca acesta trebuie sa puna fotbalul pe plan secund.

"Sa lase fotbalul pe locul doi. Sa nu se mai implice atît de mult sufleteste. Nu are rost. Viata merita traita si altfel. Repet, nimeni nu-i va ridica statuie la Dinamo", a mai spus Turcu.

Onlinesport


Turcu il inteapa pe Badea: "El trebuia sa fie in locul lui Borcea"