Dinamo

A doua infrangere pentru Dinamo in amicale

Dinamo a pierdut si al treilea meci amical disputat in Antalya, dupa un esec in primul meci si o remiza in cel de-al doilea. De aceasta data, echipa lui Ciobotariu a fost invinsa de ucrainenii de la Karpaty Lvov prin cele doua goluri inscrise de Lucas. Dinamo se intoarce din primul cantomanet al iernii in Antalya fara sa cunoasca gustul victoriei.

Meciul a fost unul incins, dar lipsit de faze de poarta, cele doua echipe fiind mai concentrate sa lege mai bine relatiile de joc si sa-si consolideze tactica, decat sa isi canalizeze eforturile spre poarta adversa. Mai prezenti in ofensiva s-au aratat a fi ucrainenii, Karpaty avand cateva ocazii importante de a deschide scorul in prima repriza. Insa Naumovski s-a opus suturilor periculoase si a tinut poarta inchisa pana la pauza.

In repriza secunda a intrat la Karpaty si fostul mediesean Eric de Oliveira, acesta incercandu-i reflexele lui Naumovski imediat dupa pauza. Prima ocazie de gol a dinamovistilor a venit abia in minutul 64, in urma unui corner executat de Tames pana la Cosmin Moti, a carui lovitura de cap a fost retinuta pe linia portii de portarul ucrainenilor.

Trei minute mai tarziu a venit si replica puternica a celor de la Karpaty, cu un sut trimis cu putere in transversala. Dinamovistii n-au receptionat semnalul de alarma si au fost surprinsi imediat pe o faza de contraatac a adversarilor, la capatul careia Lucas l-a lobat elegant din careu pe Naumovski si a deschis scorul pentru Karpaty.

Cu un sfert de ora inainte de final Cosmin Moti a parasit terenul de joc, fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Iar in minutul 82, jocul tot mai consistent la constructie al ucrainenilor si-a aratat iar roadele, Lucas ducand scorul la 2-0 din pasa brazilianului Eric.

Onlinesport: Irina Maxim



A doua infrangere pentru Dinamo in amicale