Dinamo

Dinamo l-a pacalit pe Marius Niculae

Varful "cainilor rosii" acuza conducerea ca nu isi onoreaza promisiunile anterioare si ii blocheaza transferul in Asia, unde ar castiga aproape de cinci ori mai mult decat in Romania.
Marius Niculae va implini in luna mai 31 de ani si vede oferta din Asia drept ultima sansa de a prinde un contract important in strainatate.

In urma cu trei zile, Niculae afirma ca transferul sau in Asia este o chestiune de ore, insa de Craciun a primit o surpriza neplacuta din partea actionarilor, care l-au anuntat ca nu ii dau drumul.

"Dinamo mi-a facut o promisiune, acum sper sa se tina de ea!", a afirmat Niculae, vizibil deranjat de intentia celor din conducere de a-l pastra si in retur.

Despre ce vorbeste Niculae? In momentul in care a semnat o diminuare considerabila a salariului, actionarii i-au promis ca nu-i vor pune bete in roate si-l vor lasa sa plece.

Dinamo ar putea incasa 700 de mii de euro dintr-un eventual transfer in Asia, dar, desi au probleme financiare, actionarii considera ca nu-l pot inlocui cu un alt jucator pe Niculae, care a reusit 14 goluri in prima parte a sezonului.

Alaturi de Danciulescu, Ciobotariu i-ar mai avea la dispozitie pe Liviu Ganea (intrat in ultimele sase luni de contract), Marius Alexe, Georgian Paun si George Tucudean.  Cei patru au marcat in total doua goluri in acest sezon.

Onlinesport


Dinamo l-a pacalit pe Marius Niculae