Dinamo

Ciobotariu nu se excita in fata unei victorii cu Mediasul

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, duminica seara, ca jucatorii dinamovisti trebuie sa ramâna cu picioarele pe pamânt si sa se pregateasca serios în continuare, în ciuda victoriei, scor 5-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, din etapa a doua a Ligii 1.

"I-am motivat pe baieti spunându-le ca nu am mai câstigat aici de mult timp si de aceea au jucat cu un spirit de revansa. Este o victorie meritata, s-a simtit oboseala gazdelor dupa meciul greu de la Mainz. Le-am spus jucatorilor mei ca trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt si sa ne pregatim în continuare foarte serios. Trebuie sa jucam cu maturitate în Croatia, iar eu am încrederea ca ne vom califica, daca nu vom rata la fel de mult ca la Bucuresti", a declarat Ciobotariu.

Antrenorul Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, a afirmat ca în 11 oameni era imposibil sa reuseasca un rezultat bun: "A fost o stare de oboseala mare. Jucatorilor le-au lipsit prospetimea si atât au putut astazi. Era greu si în 11 oameni, iar în 10 a fost imposibil sa reusim ceva. Din pacate jucam din trei în trei zile, iar lotul este subtire, plus ca avem accidentati. Felicit echipa oaspete si îi doresc succes în Europa League. Probabil vom mai aduce niste jucatori în probe dupa meciul cu Mainz".

Dinamo a învins, duminica, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formatia Gaz Metan Medias, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.



Ciobotariu nu se excita in fata unei victorii cu Mediasul