Dinamo

Alexe: "Ne dorim sa incepem cu dreptul acest campionat"

Atacantul dinamovist Marius Alexe a declarat, miercuri, în cadrul conferintei de presa în care a fost prezentat noul echipament de joc al formatiei "ab-rosii", ca îsi doreste sa înceapa cu dreptul noua editie de campionat, printr-o victorie în partida de vineri cu FCM Târgu Mures.
"Ne dorim sa începem cu dreptul acest campionat, ne va astepta un meci greu, dar suntem pregatiti sa-l câstigam. M-am pregatit foarte bine în aceasta perioada, nu m-am gândit daca voi pleca sau nu. Sper sa joc cât mai bine si în meciurile oficiale. Ne dorim sa câstigam un trofeu, suntem destui jucatori care nu am obtinut nicio performanta notabila.

"Ar fi bine si pentru noi si pentru club sa câstigam campionatul. Avem un lot destul de bun, destul de omogen. Toti spun ca ar fi o surpriza sa câstigam noi campionatul, dar eu cred ca nu ar fi, pentru ca ne dorim foarte mult. Ca si transferuri, Rapid s-a întarit cel mai mult în aceasta pauza, dar nu am vazut niciun meci de-al lor", a spus Marius Alexe.

 

Antrenorul Liviu Ciobotariu spera ca în partida de vineri, fotbalistii sai sa demonstreze ca au facut o pregatire buna în aceasta vara: "Asteptam cu nerabdare începerea campionatului, echipa e pregatita din punctul meu de vedere. Am convingerea ca jucatorii s-au pregatit bine si vom demonstra vineri ca suntem pe un drum bun si într-o asccensiune de forma. Nu avem mari probleme de lot, doar minore, cu doi jucatori usor accidentati, dar sper sa-si revina pâna vineri".

Mijlocasul Djakaridja Kone considera ca forta echipei e data de omogenitatea lotului, care nu a suferit mari schimbari în aceasta pauza competitionala."Nu sunt nervos ca lumea nu ne vede favoriti la titlu, nu am de ce. Avem un antrenor nou, avem liniste si vom încerca sa dam tot ce avem mai bun în acest sezon. Asteptam sa înceapa noul sezon. În proportie foarte mare suntem aceiasi de anul trecut si asta este forta noastra. Vom munci mult pentru a obtine performante în acest an", a spus Kone.

Gabriel Torje spune ca s-a obisnuit cu zvonurile legate de un posibil transfer al sau si ca nu e disperat sa plece de la Dinamo: "M-am obisnuit cu plecarile, sunt prea multe plecari. M-am trezit într-o dimineata si eram pe la Lyon pe undeva, dar eu eram acasa la Timisoara, dormeam. Se speculeaza foarte mult, dar eu nu ma gândesc la plecare. Nu suntem disperati sa plecam, mai avem destul timp, nici eu, nici Marius Alexe Nu am împlinit nici 22 de ani înca. Se speculeaza mult, dar eu pâna nu vad un act semnat nu mai cred nimic".

Partida Dinamo- FCM Târgu Mures, din cadrul primei etape a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.20. Meciul se va desfasura pe Stadionul Astra din Ploiesti, în urma unei decizii a FRF.

Mediafax



Alexe: "Ne dorim sa incepem cu dreptul acest campionat"