Dinamo

Andone i-a impus un obiectiv lui Vlad Munteanu

Revenit la Dinamo, Vlad Munteanu a aflat, vineri seara, ce asteptari are Ioan Andone de la el in cele 16 etape ramase de disputat din acest sezon.
"A venit intr-o perioada dificila pentru noi. Dinamo inca se gandeste la titlu, iar Vlad are experienta necesara pentru a ne ajuta. Este un profesionist desavarsit, iar cei mici au ce invata de la el. Astept sa dea zece centrari de gol pentru Danciulescu", a spus Andone.

Noul purtator al tricoului cu numarul 30 de la Dinamo a dezvaluit ca a renuntat la bani pentru a se intoarce. "Au fost ceva variante si din Germania, dar au picat. Am renuntat la bani pentru a reveni printre cainii mei. Nu va fi usor, dar sper sa facem treaba buna impreuna", a comentat Munteanu.

Cristi Borcea nu asteapta zece pase de gol de la Munteanu, insa ii cere neaparat sa puna umarul la castigarea unui trofeu.

"Vladut Munteanu face parte din acei jucatori care au avut foarte multe trofee cat a stat la Dinamo. Este un jucator pe care l-a dorit foarte mult Ioan Andone. Sper sa nu strice traditia si sa castigam un trofeu", a afirmat Borcea.

Onlinesport



Andone i-a impus un obiectiv lui Vlad Munteanu