Dinamo

Andrei Cristea nu are drept de joc in Germania din cauza clubului Dinamo

Atacantul Andrei Cristea, transferat recent de la FC Dinamo la formatia Karlsruher SC din 2.Bundesliga, nu are înca drept de joc în Germania, din cauza gruparii bucurestene, informeaza site-ul boulevard-baden.de.
Transferul jucatorului a fost perfectat între cele doua cluburi, KSC a depus hârtiile necesare la Federatia Germana de Fotbal, însa FC Dinamo nu a trimis toate actele. Din aceasta cauza, Cristea nu are înca drept de joc. Astfel, antrenorul Uwe Rapolder nu îl poate lua, deocamdata, în calcul pe Cristea pentru meciul de sâmbata, din campionat, cu Alemannia Aachen, programat în deplasare, în cadrul etapei a XIX-a.

KSC a informat Liga Profesionista Germana în legatura cu aceasta situatie, clubul mentionând ca si Federatia Internationala de Fotbal va fi informata cu privire la problemele puse de FC Dinamo în acest caz.

Atacantul Andrei Cristea, fost la Dinamo Bucuresti, a semnat, duminica, un contract valabil pâna în vara anului 2013 cu formatia Karlsruhe SC, ocupanta locului al 16-lea în liga a doua germana.

Mediafax


Andrei Cristea nu are drept de joc in Germania din cauza clubului Dinamo