Dinamo

Andone e pregatit sa fie dat afara

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat dupa meciul cu Astra Ploiesti, incheiat la egalitate scor 2-2, ca este pregatit sa respecte orice decizie ar fi luata in directia sa de conducerea clubului din Stefan cel Mare.
"Sunt de acord cu orice decizie s-ar lua pentru binele lui Dinamo. Voi prezenta situatia Consiliului de Administratie si ma astept la orice hotarare.

"La Dinamo nu este permis sa te bati pentru locul sase sau pentru o finala de cupa. Trebuie facuta o ordine cu cap in lot. Am incercat si in vara, dar achizitiile aduse nu s-au adaptat asa cum mi-am dorit. Sunt probleme si de omogenitate. Garat n-a mai jucat de o luna si jumatate. Pai cu cine sa-l schimb?", a spus Andone la conferinta de presa.

Tehnicianul dinamovist si-a criticat aspru jucatorii pentru golurile incasate in meciul cu Astra, spunand ca nu problemele financiare de la club stau la baza evolutiilor slabe ale elevilor sai.

"Jucatorii inteligenti stiu sa profite pe un teren ca acesta. Am luat doua goluri din greselile noastre si Asta nu ne-a iertat pentru ca este o echipa buna.

"Nu suntem in regula cu mintea si e normal ca jucatorii sa simta in sufletul lor ca jucam prost. La cum jucam nici nu trebuie sa ne gandim la salarii pentru urmatoarele sase luni. In fotbalul romanesc doar doua echipe platesc la zi, in rest sunt salarii restante", a completat Andone.

"Cum sa te gandesti la titlu cand nu bati Craiova, Timisoara, U Cluj sau Astra", a comentat retoric Falcosul sansele echipei din Stefan cel Mare la cucerirea campionatului.

Onlinesport


Andone e pregatit sa fie dat afara