Dinamo

Andone: "A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre"

Antrenorul Ioan Andone a calificat partida câstigata de Dinamo, cu scorul de 3-2, în fata formatiei Gaz Metan Medias, drept una dintre cele mai proaste ale echipei sale în acest sezon, mentionând ca unii dintre jucatorii sai au facut "greseli care nu pot fi trecute cu vederea".

"Am obtinut trei puncte importante, dar nu am avut o evolutie satisfacatoare. A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre de pâna acum, poate cel mai prost de pe teren propriu. Am obtinut trei puncte, dar ma îngrijoreaza forma unor jucatori. Desi s-au pregatit foarte bine, au fost foarte multe greseli tehnice, tactice. Nu se poate sa-ti treaca mingea pe sub talpa, am facut niste greseli peste care nu putem sa trecem. La un moment dat eram în crestere în joc, dar acum scadem din pacate", a spus Andone în conferinta de presa de dupa meci.

Andone a precizat ca jocul echipei a fost salvat de cei care au intrat în repriza a doua si ca elevii sai trebuie sa-si îmbunatateasca evolutiile daca vor sa câstige urmatoarele meciuri. "Ne-au salvat jucatorii care au intrat si asta este bine. Ne asteapta trei meciuri de foc, primul (n.r. - cu CFR Cluj) poate cel mai greu, apoi vom vedea care este situatia noastra. Vom întâlni trei echipe foarte bune si nu vom avea nicio sansa daca vom evolua ca azi. A fost greu, pentru ca am jucat prost. Nu stiu daca a fost penalti sau nu, dar Andrei mi-a spus ca a fost împiedicat. Si jucatorii lor au fost foarte nervosi si este normal când vezi ca îti ia cineva punctele, dar cred ca golurile au fost înscrise corect", a mai spus antrenorul echipei Dinamo.

La rândul sau, marcatorul primului gol, Marius Alexe, a declarat ca vrea sa continue sa joace la Dinamo si ca nu se gândeste la o oferta din strainatate. "Am avut emotii pentru ca ne gândeam ca ne va fi greu sa revenim, dar este bine ca am reusit si ca s-a terminat asa. Nu ma gândesc la oferte din strainatate. Nu ma gândesc sa plec, vreau sa joc si sa-mi ajut echipa. Vreau sa ajung pe podium. Hagi a fost un jucator mare si un antrenor mare, dar nu stiu daca a existast sau va veni o oferta pentru mine de la Galatasaray", a spus Alexe.

Echipa Dinamo Bucuresti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), formatia Gaz Metan Medias, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Marius Alexe '16, Andrei Cristea '70 (penalti) si Scarlatache '74, în timp ce golurile formatiei Gaz Metan Medias au fost reusite de Litu '22 si Trtovac '36.

Mediafax



Andone: "A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre"