Dinamo

Dinamovistii, acuzati de blat

Suporterii lui Dinamo il acuza violent pe Cristi Borcea ca a vandut mai multe meciuri din acest sezon pentru a-si rotunji conturile. Fanii lui Dinamo pretind ca Moti si N'Doye au fost cumparati de Borcea pentru a tranti meciul cu FC Vaslui. Alti trei jucatori sunt doar suspectati de suporterii care sustin ca au dovezi. Pe langa acuzatiile de blat, fanii ii mai cer lui Cristi Borcea sa vanda actiunile de la Dinamo.  Iata aici comunicatul fanilor dinamovisti.
Duminica 19 Septembrie, Stadion Dinamo. In tribuna 2000 de fraieri care inca mai cred ca fotbalul in Romania se joaca pe bune, mai ales la echipa de care Borcea isi bate joc numita Dinamo. Oponent: SC Vaslui, o echipa de chifle cu un antrenor pe craca. La oficiala mesterul Borcea, revenit de urgenta din America, unde are afaceri de om extrem de important domle, tremura. Este minutul 90 si Dinamo are un penalty care risca sa ii strice pariurile. Executa N'Doye. Uf, usurare, omul e "valabil". Bara. Mama ce "spectaculos". Borcea rasufla usurat apoi schimba mimica fetei instantaneu devenind "nemultumit". Va merge in vestiar sa certe jucatorii si antrenorii care, nu-i asa, sunt responsabili pentru rezultate. Bani ? Forget it, omul s-a americanizat de atatea afaceri, pana nu castigati campionatul luati ciu-ciu. Uy ce bine pica, chiar nu avea de gand sa scoata moloz din buzunar sa plateasca, caci, vorba aia, luand nu dand ajungi mare milionar care te spargi in flatulatii si iti plimbi copiii in "corporate jet".

Cred ca meciul de aseara a pus un mare capac. Cine mai credea ca Dinamo va fi o echipa serioasa si anul acesta a fost deceptionat definitiv. E clar, desi avem lot si antrenor suficienti pentru a sparge pe toti, desele veniri are lui Borcea in Romania incurca serios lucrurile. Uitati-va simplu la rezultate: primele cinci etape, cu Borcea la Miami, au insemnat 4 victorii si un egal, procentaj 87%. Revenirea lui Borcea a insemnat dezastrul si coborarea la 58%, meciuri trantite acasa cu nerusinare tipica clanului "Becali si prietenii", cearta, nervi, dezbinare si rahat. Caci nu va inchipuiti ca domnul respectabil din conducerea lui Dinamo va aranja cu toti jucatorii un meci ! Nooo, nici vorba, cativa oameni strategici sunt suficienti si costa mult mai putin. Aseara (si nu numai) acestia s-au numit Moti si N'Doye, acestia sunt cu siguranta. Pe lista suspectilor insa se mai afla si Margaritescu, Curca si Ad. Cristea si probabil altii. Jucatorii in vestiar stiu acest lucru, antrenorul la fel, cearta e inevitabila. NU AI CUM SA FACI TREABA IN HALUL ACESTA !!! CUM SA NU ITI DORESTI SA PLECI ORIUNDE, CHIAR SI IN DIVIZIA B DIN GERMANIA, DOAR SA SCAPI DE ACEASTA MOCIRLA ???

Incheiem cerandu-i dl. Borcea sa cedeze actiunile lui la Dinamo oamenilor care chiar au de gand sa faca ceva constructiv cu echipa. In halul asta nu mai merge si in nici un caz nu poate continua. Dinamovistii vor exploda in curand si lucrurile nu vor fi prea frumoase.

DE CE NU VENIM LA STADION

Dl Andone, personal va apreciez foarte mult si nu cred ca sunt singurul din suflarea dinamovista. Din pacate soarta nu tine cu dvs. Mai exact dl. Borcea. Nu venim la stadion din cauza meciurilor ca cel de aseara, nu are rost sa ne pierdem timpul sa fim pioni in jocurile de culise ale lui Borcea, nu are rost sa sustinem o echipa care joaca fotbal pentru agentiile de pariuri si pentru mafiotii care regizeaza din culise pentru a-si umple buzunarele nesatule. Desigur, daca meciurile ar fi fost ca cele cu Hajduk acasa, sau cel cu Rapid, nu am fi avut nevoie de absolut nici un branci de la spate, am fi umplut tribunele care stau sa se darame la refuz. Din pacate avem minte si ne dam seama ce se intampla. Avem suflet de dinamovist si suferim, Simtim pulsul echipei si simtim jucatorii cand sunt pusi sa joace o parodie proasta pe teren. Iar pentru aceasta refuzam sa sacrificam din pretiosul nostru timp liber. Va rugam sa ne intelegeti, suntem oameni seriosi, avem familii, copii, muncim de ne sar ochii din cap in timpul saptamanii. Dinamo, dupa mintea noastra, ar trebui sa ne aduca bucurii nu motive in plus de necaz si griji.

Dl. Andone, va urez sa aveti multa rabdare pana scapam de Borcea. Sunt sigur ca Dinamo va sparge pe toti dupa fericitul eveniment iar lumea va va aprecia mai mult decat atunci cand ati fost dat afara de la Dinamo de aceiasi mafie. Formati o echipa, ocupati-va de jucatori si la momentul oportun vom avea castig de cauza. Nu va ingrijorati de noi, caci simtim in sange. Cand lucrurile se indreapta vom fi acolo negresit ! Pana atunci va rugam sa ne intelegeti, nu din cauza dvs nu venim ci din cauza lui "Valea Boului" !

Sursa: DinamoMania


Dinamovistii, acuzati de blat