Dinamo

Pleaca Andone?

Atmosfera tensionata de la Dinamo ar putea face prima victima. Ioan Andone a anuntat, joi, ca a primit mai multe oferte extrem de tentante din punct de vedere financiar.
"Nu stii niciodata cand vine o oferta buna! Eu sunt antrenor copt, poate sa vina o provocare oricand. Am cateva oferte, dar inca nu le-am luat in calcul. Ofertele sunt din tarile arabe, din Emirate, din Dubai. Sunt foarte mari ofertele din punct de vedere financiar", a spus Ioan Andone la gsptv.

Unul din motivele pentru care Andone ar putea pleca din Stefan cel Mare este legat de politica de transferuri bazata pe cantitate. Andone are 13 fundasi la dispozitie, insa a afirmat ca si i-ar fi dorit pe Galamaz sau Brandan.

Andone si-a atacat voalat sefii, dand exemplul de la Vaslui. "Daca aveam si eu banii pe care i-a avut Lopez Caro la Vaslui, primeam 2 sau 3 goluri in acest sezon", a comentat el.

Ioan Andone a fost contrat de Nicolae Badea din cauza declaratiilor pe care le-a facut la adresa suporterilor, insa a tinut sa explice motivul pentru care a lansat acel apel disperat. "Poate ca am vrut sa ii ambitionez prin acele declaratii! Altceva ce sa le ofer, in afara de spectacol?", a adaugat Andone.

Onlinesport


Pleaca Andone?