Dinamo

Tensiuni la Dinamo

Chiar si dupa retragerile lui Vasile Turcu si Cristi Borcea, Dinamo nu are liniste. Ioan Andone ameninta din ce in ce mai voalat ca isi va da demisia, iar Nicolae Badea, ramas singur la conducere, il ataca pe tehnician din cauza unor declaratii referitoare la suporteri.
Ioan Andone si-a manifestat miercuri dezamagirea fata de faptul ca suporterii evita sa vina la stadion si le-a transmis acestora ca "le va oferi spectacol in functie de numarul de fani prezenti la meci".

In plus, Andone a lasat din ce in ce mai des sa se inteleaga ca ar pleca de la Dinamo, iar presedintele Nicolae Badea a pus piciorul in prag.

"Eu nu o consider o declaratie normala, nu cred ca in felul acesta vom aduce suporterii la meciurile echipei. Nu ostilizandu-i, nu invinovatindu-i, nu culpabilizandu-i! Trebuie sa convingem si prin joc si prin rezultate, dar si prin alte mijloace, suporterii sa vina la stadion. Daca as urma modelul declaratiilor lui Andone, atunci la cati spectatori avem uneori, probabil ca ar trebui sa jucam o miuta pe jumatatea terenului.

Echipa ar trebui sa joace ca pentru un stadion plin si cateva sute de mii de suporteri din intreaga tara, apoi si pentru performanta sportiva a clubului, plus ca pentru asta sunt platiti sa joace! Aici nu suntem la teatru ca sa spunem 'o lasam mai moale, pentru ca nu suntem la premiera sau nu avem sala arhiplina'", a spus Nicolae Badea pentru DinamoMania.

Onlinesport


Tensiuni la Dinamo