Dinamo

Andone ameninta cu demisia

Ioan Andone le-a transmis sefilor din Stefan cel Mare ca va pleca in cazul in care vor incerca sa ii impuna jucatori. De asemenea, Falcosul le-a dat un ultimatum, spunandu-le ca vrea cat mai rapid transferuri noi.
"Mie nici Giovani Becali nu-mi face echipa, nici Borcea, nici nimeni. Se spune chiar ca am fi vândut meciul. Pai ce diferenta a fost între prima repriza cu Pandurii si pirma repriza de la Split? Niciuna. Daca ma suna cineva sa-mi impuna vreun jucator îmi dau demisia imediat.

Noroc ca Pandurii n-au mai fortat pe final meciului. Eu nu i-am înteles, as fi facut altfel. Gânditi-va ca pâna în minutul 85 era o victorie meritata a Pandurilor. Ei stiu ca avem probleme mari, mai ales în aparare. Am venit aici sa construiesc o echipa, daca am timp o s-o fac, daca nu, plec, sunt atâtea alte echipe", a spus Andone.

Tehnicianul "cainilor" l-a criticat voalat pe Helder si le cere sefilor din "Groapa" sa ii aduca jucatori noi cat mai rapid.

"Mai avem nevoie de întariri în aparare, sau trebuie sa-si revinia accidentatii. La primul gol a fost o problema de comunicare între Helder si Torje, care s-au dat cap în cap. Trebuia la pauza sa-l scot pe Helder si sa joc cu Torje fundas dreapta", a mai spus Andone.

Onlinesport


Andone ameninta cu demisia