Dinamo

Pica transferul lui Pulhac?

Problemele din defensiva lui Dinamo si lipsa solutiilor pun in pericol transferul lui Cristi Pulhac la Hercules Alicante. Cristi Borcea nu vrea sa ii mai dea drumul jucatorului pe care Giovani Becali vrea sa il duca in Spania.
Ioan Andone a incercat sa ii convinga pe sefii lui Dinamo sa blocheze in ultimul moment transferul lui Pulhac la Hercules, iar acestia au acceptat sa il pastreze, mai ales ca nu erau convinsi ca jucatorul s-ar fi adaptat in Primera Division, pentru a obtine inca 600.000 de euro.

Vestea ca Ioan Andone vrea sa il pastreze si din sezonul urmator a ajuns rapid la urechile lui Pulhac. Disperat sa plece, Pulhac a facut o adevarata criza de nervi in cantonament.

Ajuns in cantonamentul din Austria, Cristi Borcea a aflat ce s-a intamplat. "Ce vrea si Pulhac asta, care e problema lui?", a spus Cristi Borcea.

In acest moment, nu se stie daca transferul lui Pulhac se va mai realiza. Spaniolii i-au rezervat bilete de avion pentru marti, cand este asteptat impreuna cu Giovani Becali.

Onlinesport


Pica transferul lui Pulhac?