Dinamo

Andone analizeaza lotul lui Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a vorbit, dupa remiza cu Maccabi Haiffa, despre problemele pe care le are in lot si despre compartimentele care mai trebuiesc intarite.
"Am 6 fundasi centrali, din care doar 2 valizi. Grigore este refacut, dar piciorul nu suporta înca, ieri a jucat 50 de minute, si acum are piciorul umflat. Poimâine îl voi avea la antrenament. Goian va reveni în septembrie. Problemele le am în aparare. De la mijloc în sus nu am probleme, stiam asta. Pe faza de atac suntem rapizi, putem crea probleme oricarei echipe. Nu stiu înca ce sistem voi aborda, depinde de ce jucatori am valizi.

Catalin Munteanu e un profesionist, face si faza defensiva se vede ca a petrecut 7 ani in Spania. Helder se va adapta. Ne mai trebuie solutii, trebuie sa ne întarim. La antrenamente, Adrian Cristea se pregateste bine. astazi nu mi-a placut cum a jucat. El e jucatorul cel mai rapid cu mingea la picior de la Dinamo. E în primii 10 din Liga 1, dar paseaza la 2 metri. Se vede lipsa de meciuri la el si la Zicu", a spus Ioan Andone la gsptv.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, in primul meci amical din Austria, in fata israelienilor de la Maccabi Haifa.

Echipa lui Ioan Andone a facut o prima repriza buna, in care a ratat mai multe ocazii de a marca, insa s-a taiat dupa pauza cand a dat dovada de o lipsa de luciditate. Vezi aici ce a schimbat Andone fata de mandatul lui Cornel Talnar

Onlinesport


Andone analizeaza lotul lui Dinamo