Dinamo

Andone s-a certat cu Alexandru Tudor

Ioan Andone a fost un adevarat car de nervi pe durata meciului cu Maccabi Haifa. Andone nu a fost deranjat de evolutia jucatorilor sai, ci de arbitrajul lui Alexandru Tudor. Vezi aici cele mai tari replici din monologul lui Andone.
"Falcosul" a tipat intruna la arbitrul aflat in pregatiri in Austria. Andone i-a reprosat ca tolereaza jocul tare al israelienilor si a cerut acordarea mai multor cartonase galbene.

Pentru ca la un moment dat au simtit ca Tudor cedeaza presiunilor venite dinspre banca lui Dinamo, oficialii lui Maccabi au intervenit. "Esti arbitru FIFA, nu se poate asa ceva!", au strigat israelienii.

Andone nu i-a bagat in seama si l-a felicitat pe Tudor pentru un fault usor acordat. "Da, da, da! Bravo, Sandule!", i-a strigat Andone, pentru ca la faza urmatoare sa ceara cartonas rosu pentru un adversar.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, in primul meci amical din Austria, in fata israelienilor de la Maccabi Haifa. Echipa lui Ioan Andone a facut o prima repriza buna, in care a ratat mai multe ocazii de a marca, insa s-a taiat dupa pauza cand a dat dovada de o lipsa de luciditate. Vezi aici ce a schimbat Andone fata de mandatul lui Cornel Talnar

Onlinesport


Andone s-a certat cu Alexandru Tudor