Dinamo

Alexe revine la prima echipa: "Nu cer clementa"

Mijlocasul lui Dinamo a revenit la prima echipa a "cainilor rosii" si pune escapada din cantonamentul de la Cluj pe seama nervozitatii de dupa eliminarea din Cupa Romaniei.
"In ceea ce ma priveste, in ultima perioada am trecut printr-o stare de nervozitate, de tensiune peste masura. Am evoluat destul de bine, insa rezultatele nu au aparut. A venit si eliminarea din Cupa Romaniei... Nu am fost antrenat pentru aceste insatisfactii, dar am fost antrenat intr-o situatie regretabila.

Sper ca suporterii sa-mi acorde intelegerea necesara pentru a trece peste acest moment. Sunt din 2000 la Dinamo. Prin munca am urcat, treapta cu treapta, toate etapele carierei mele! Am evaluat foarte bine in ultimele zile aceasta situatie. Nu cer clementa clubului! Sunt convins ca masura luata de Dinamo va fi regulamentara! Si mi-o asum...", a spus Marius Alexe pentru site-ul lui Dinamo.

Tanarul mijlocas a fost reprimit in echipa lui Cornel Talnar dupa ce si-a cerut scuze. Ceilalti fugari se antreneaza in continuare separat.

Onlinesport


Alexe revine la prima echipa: "Nu cer clementa"