Dinamo

Dinamo pierde categoric cu Arka Gdynia

Dinamo a pierdut, miercuri, meciul amical disputat impotriva polonezilor de la Arka Gdynia, scor 0-2. Modesta formatie de pe locul 12 in campionatul Poloniei a dominat partida disputata in Antalya, pe un teren imbibat cu apa si noroi.
Echipa din Stefan cel Mare a avut un start nefericit de meci. "Cainii rosii" au incasat primul gol dupa doar sase minute, cand polonezii au speculat o gafa de pozitionare, iar Budzinski l-a invins pe Dlha cu un lob.

Dinamovistii au incercat sa revina pe tabela de marcaj, insa constructia nu a mers. In aceste conditii, fazele fixe si suturile de la distanta au fost singurele modalitati de a produce panica la poarta modestei formatii poloneze.

Din minutul 59, Arka Gdynia si-a majorat avantajul, dupa ce Kone a deviat in propria plasa o lovitura de colt.

Polonezii puteau incheia meciul cu un avantaj de trei goluri, insa George Curca a fost salvat de bara transversala la un sut din interiorul careului, precedat de o eroare grava a lui Grigore.

Talnar a inceput in urmatoarea formula: Dolha - Molinero, Dragos Grigore, Moti, Pulhac - Torje, D. Kone, Bostina, Zicu - Niculae, Niculescu

Dupa pauza, Cornel Talnar i-a mai introdus pe Andrei Cristea, Alexe, Curca, Rus si Zie Diabate.

Onlinesport


Dinamo pierde categoric cu Arka Gdynia