Dinamo

Dinamo s-a chinuit cu Lask Linz

Dinamo a castigat primul meci amical din cantonamentul efectuat in Antalya, scor 2-0, impotriva austriecilor de la Lask Linz. Victoria a fost una trudita, in conditiile in care in aparare au existat probleme grave, cu Zie Diabate si Cristian Daminuta in rol de bufoni.
Echipa lui Cornel Talnar a avut mari batai de cap impotriva celor de la Lask Linz, clasati pe antepenultimul loc in campionatul Austriei. Austriecii au controlat prima parte a jocului, avand cinci mari ocazii de gol la poarta lui Cristi Munteanu.

Cristi Daminuta si Zie Diabate au fost depasiti de fiecare data, astfel ca Munteanu a fost nevoit sa aiba catva interventii salvatoare pentru ca la pauza sa se intre la egalitate, scor 0-0.

In minutul 71, dinamovistii au deschis scorul prin Liviu Ganea, dupa o actiune de contraatac. Tot printr-o actiune de contraatac s-a inscris si golul al doilea, numai ca la finalizare s-a aflat Georgian Paun.

Dinamovistii vor intalni, in urmatorul meci amical, formatia turca Genclerbirligi, duminica, de la ora 15:00.

Cornel Talnar a inceput meciul in urmatoarea formula: Munteanu - Scarlatache, Goian, Daminuta, Diabate - Zicu, Rus, Kone, Alexe - Bratu, Liviu Ganea.

Dupa pauza au mai intrat Curca, Oltean, Toc, Paun si Adrian Cristea.

Onlinesport


Dinamo s-a chinuit cu Lask Linz