Dinamo

Bonetti, demis din nou

Italianul Dario Bonetti a fost din nou demis dupa comentariile facute in ultimele 24 de ore. Vasile Turcu si Gigi Becali au confirmat demiterea lui Bonetti, care s-a produs sambata seara. Antrenor interimar va fi Ion Marin, acesta urmand sa stea pe banca in meciul cu Pandurii Targu Jiu.
La o ora dupa care a sustinut o conferinta de presa in care i-a atacat pe Vasile Turcu si Cristi Borcea, conducerea clubului din Stefan cel Mare l-a demis pe Dario Bonetti.

Vasile Turcu a fost primul care a confirmat aceasta informatie. "A anuntat cumva Nicolae Badea ca Bonetti va ramane? Mie mi-a promis altceva, ca va face dreptate in aceasta seara", a spus Vasile Turcu.

Gigi Becali a dezvaluit ca a discutat cu Cristi Borcea si Nicolae Badea, care i-au spus si ei ca Dario Bonetti va fi inlocuit sambata seara din functia de antrenor.

"Nu stiti ultimile noutati. Bonetti s-a pus rau cu Giovani si este demis la ora asta. Pana se va lasa soarele, Bonetti nu va mai fi antrenorul lui Dinamo. Am vorbit si cu Borcea si i-am zis ca nu se poate asa ceva. O sa se invete toti sa critice patronii ca Bonetti, i-am spus lui Borcea: 'ce fel de sef esti tu?'. Borcea mi-a zis ca seara nu-l mai prinde pe Bonetti in Stefan cel Mare. Pana si Badea mi-a confirmat ci Bonetti va fi demis pana diseara", a spus Becali la sportro.

Dario Bonetti a fost si vineri demis pentru cinci ore, insa ulterior Nicolae Badea a revenit asupra deciziei. Bonetti a spus sambata ca nu intentioneaza sa renunte la functia pe care o ocupa, insa pe seara a fost anuntat ca trebuie sa isi faca bagajele.

Onlinesport


Bonetti, demis din nou