Dinamo

Bonetti: "Nu demisionez! Turcu ma ataca pentru ca e mic si urat, iar eu sunt frumos si inalt"

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, de problemele prin care a trecut in ultimele zile. Bonetti spune ca nu vrea sa demisioneze si crede ca atacurile lui Vasile Turcu sunt legate de aspectul fizic.
"Am vrut sa spun ca Borcea este un presedinte calduros, foarte sufletist, foarte stralucitor atunci cand sunt victorii, iar atunci cand sunt infrangeri spune lucruri mai putin adevarate, iar acest lucru m-a deranjat. Criticile lui Borcea ar trebui sa se faca direct, nu prin intermediul presei, iar atunci as putea sa-i explic schimbarile si tot ce am facut in timpul partidei. In unele momente, Borcea mi-a cerut sa imi dau demisia. Nu direct, ci prin intermediari. Sa stiti ca eu nu o sa-mi dau niciodata demisia! Eu nu am fost niciodata demis de la Dinamo. Inaintea meciului cu Panathinaikos in staff-ul meu se vorbea despre demisia mea, se primise un mesaj de la Borcea. Eu am ramas indiferent, nu m-a interesat", a spus Borcea.

Acuzat de Vasile Turcu ca a lovit doi conducatori de club in Italia, Dario Bonetti a replicat spunand ca spusele actionarului sunt rodul unor frustrari.

"Nu este adevarat ca am batut doi conducatori de club, cum a zis domnul Turcu. El apare doar cand sunt infrangeri! Am incercat sa inteleg de ce exista aceste atacuri: eu sunt inalt si frumos, Turcu e mic si urat", a comentat italianul.

Dario Bonetti a mai spus ca nu se teme ca va fi lucrat de jucatorii lui Dinamo si a negat, in acelasi timp, ca l-ar suspecta pe Claudiu Niculescu pentru ratarea intentionata a penaltiului din meciul cu Panathinaikos.

"S-au scris multe lucruri false despre mine, dar cel mai mult m-a deranjat faptul ca eu as fi spus despre Niculescu ca a ratat un penalty intentionat. Ii multumesc lui Niculescu pentru ca a ales sa bata penaltiul, a aratat mult curaj, dar eu credeam ca va bate Cristea. Niculescu nu era suta la suta din punct de vedere metanl, nici nu atinsese mingea", a adaugat Bonetti.

Referitor la partida cu Pandurii Targu Jiu, care se va disputa duminica de la ora 20:00, Bonetti a afirmat ca se teme de arbitraj.

"Partida cu Pandurii va fi una dificila! Trebuie sa ne gandim serios cum am reusit sa castigam cu arbitri straini, iar cu cei romani nu! Acest lucru imi da de gandit! Arbitrajul ma preocupa la meciul cu Pandurii, le cer sa fie drepti si sa judece corect", a conchis el.

Onlinesport


Bonetti: "Nu demisionez! Turcu ma ataca pentru ca e mic si urat, iar eu sunt frumos si inalt"