Dinamo

Francisco Molinero, trei ani la Dinamo

Dinamo si-a intarit golul de pe flancul dreapta al defensivei prin transferul spaniolului Francisco Molinero, ultima data la Levante, ocupanta locului opt in ultima editie a Segunda Division.
Francisco Molinero s-a intalnit marti seara cu Cristi Borcea, dupa care a semnat un contract pe o perioada de trei ani.

"Am auzit ca Dinamo este cea mai puternica formatie din Romania. Sunt bucuros ca am semnat cu ei. Doresc sa muncesc si sa demonstrez ca mai am multe de spus in fotbal. E o noua etapa in cariera mea si vreau sa joc cu Dinamo in Liga Campionilor!", a declarat Molinero

Evolutiile modeste ale lui Scarlatache si Homei i-au presat pe sefii lui Dinamo sa achizitioneze cat mai urgent o solutie pentru postul de fundas dreapta, ramas descoperit dupa plecarea lui George Blay.

Salvarea a venit din Spania si se numeste Francisco Molinero. Fundasul nascut la Toledo a fost propus de Cosmin Contra, care a fost coleg cu el la Atletico Madrid.

In varsta de 23 de ani, Molinero a trecut pe la toate reprezentativele de tineret ale Spaniei, iar la echipe de club a evoluat pentru Atletico Madrid, Malaga, Mallorca si Levante. In liga a doua din Spania, Molinero a bifat 23 de prezente, marcand un gol.

Fundasul spaniol si-ar fi dorit sa continue in liga a doua la Levante, insa conducerea clubului iberic nu l-a mai dorit.

Onlinesport


Francisco Molinero, trei ani la Dinamo