Dinamo

Dinamo a remizat cu Olympique Croix de Savoie

Dupa ce a fost invinsa de o echipa de amatori, Dinamo a reusit doar o remiza cu Croix de Savoie, echipa de liga a treia din Franta. Pentru ros-albi a marcat Torje. La partida a asistat si Cristi Borcea.
Dinamo nu si-a revenit nici cu modesta Croix de Savoie, "cainii" fiind la un pas sa fie invinsi de o echipa foarte modesta, care joaca in liga a treia din Franta.

La pauza a fost 1-0 pentru Dinamo, echipa lui Bonetti marcand dupa un sut din lovitura libera al lui Claudiu Niculescu, mingea fiind deviata in coltul opus de Torje, inainte sa intre in poarta (minutul 40). Francezii au jucat de la egal la egal cu Dinamo, Dolha a avut emotii la un sut de la distanta, iar la mijlocul reprizei s-a petrecut o faza importanta, cei de la Croix de Savoie solicitand penalty la o interventie imprudenta a lui Moti in careu.

Dupa pauza, Bonetti a facut mai multe schimbari, iar jocul lui Dinamo a suferit. Croix de Savoie a reusit egalarea in minutul 66 dupa ce apararea dinamovistilor a fost prinsa pe picior gresit. "Cainii" au scapat usor, in conditiile in care Tamas a salvat de doua ori din pozitie de ultim aparator, ultima oara pe finalul partidei.

Dinamo a inceput meciul amical cu Croix de Savoie in urmatoarea formula: Dolha - Ze Diabate, Moti, Grigore, Homei, Torje, Kone, Rus, Predescu, Niculescu, Andrei Cristea.

Vezi transmisiunea partidei

Onlinesport: Andrei Preotu
 


Dinamo a remizat cu Olympique Croix de Savoie