Dinamo

Harababura continua: Rednic pleaca, Borcea are atributii restranse, Dinu manager sportiv

Haosul de la Dinamo este departe de a se sfarsi. Lucrurile au luat din nou o intorsatura neasteptata. Sustinut de Ministerul de Interne, Cornel Dinu va fi manager sportiv, in timp ce lui Cristi Borcea i s-au restrans atributiile. Mircea Rednic a renuntat la functia de antrenor.
Tarziu in noapte, la ordinele Ministerului de Interne, Cornel Dinu a fost numit in functia de manager sportiv. Acest lucru nu i-a cazut deloc bine lui Cristi Borcea, cel care a ramas cu atributii mult mai putine.

Astfel, dinamovistii au trebuit sa schimbe organigrama clubului. In doar cateva ore, Dinu a trecut de la functia de administrator delegat la manager sportiv.

Mircea Rednic nu mai doreste sa lucreze cu Cornel Dinu si isi va rezilia contractul cu Dinamo, spunand ca vrea sa vada cum se va descurca "Procurorul", unul dintre criticii fideli ai sai.

"Am luat la cunostinta solicitarea presedintelui executiv Cristian Borcea de a nu se mai ocupa de problemele de management sportiv ale societatii. Aceste atributiuni vor fi preluate odata cu noua organigrama de catre Cornel Dinu. In aceasta situatie voi propune Consiliului de Administratie o noua organigrama pentru a fi discutata si aprobata pana la inceputul lunii iulie", a spus Nicolae Badea.

Onlinesport


Harababura continua: Rednic pleaca, Borcea are atributii restranse, Dinu manager sportiv