Dinamo

Rednic ramane antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic a batut palma cu Cristi Borcea si va ramane antrenorul lui Dinamo si in sezonul urmator. Dupa aproape o luna plina de incertitudini, apele se linistesc la Dinamo, unde haosul produs de actionari a fost mai mare ca oricand.
Antrenorul in varsta de 47 de ani se va intoarce in urmatoarea perioada in Romania pentru a pune la punct planul pentru noul sezon.

Rednic a cerut o curatenie masiva in lot, principalii vizati fiind jucatorii care nu au demonstrat ca merita sa imbrace tricoul lui Dinamo. "Sunt cativa care, desi se afla de doi-trei ani la echipa, n-au realizat nimic. Asa nu se mai poate", a explicat Rednic.

Jucatorii despre care Rednic vorbea sunt Lucian Goian, Silviu Izvoranu, Nicolae Mitea, Sergiu Homei. Pe lista neagra se mai afla si jucatorii cunoscuti pentru actele de indisciplina. In plus, Rednic se pare ca l-ar dori in continuare pe Adrian Cristea.

Cristi Borcea i-a mai promis lui Rednic ca va avea un cuvant greu in realizarea transferului. Din 14 jucatori transferati de Dinamo in ultimii ani, doar patru au venit la cererea "Puriului".

Turcu si Dinu vor pleca

Ramanerea lui Mircea Rednic inseamna automat plecarea lui Vasile Turcu. Acesta s-a inteles cu ceilalti actionari sa primeasca banii pe care i-a investit si a comunicat ca va parasi gruparea din Stefan cel Mare in cateva zile.

O alta plecare posibila este si cea a lui Cornel Dinu, care s-a contrat dur in ultima perioada cu Mircea Rednic.

Onlinesport


Rednic ramane antrenorul lui Dinamo