Dinamo

Badea confirma numirea lui Sabau

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca actionarii din Stefan cel Mare au ajuns la un acord cu tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau, urmand ca acesta sa fie prezentat oficial in zilele urmatoare. Sabau va semna in contract pe o perioada de trei ani si il va inlocui pe Mircea Rednic, demis in urma rezultatelor slabe din acest final de sezon.
"Am vorbit aseara problema antrenorului pentru sezonul urmator. Ne-am inteles cu Ioan Ovidiu Sabau, dar inca nu pot spune pe ce perioada va semna", a spus Badea.

Sabau a sosit luni seara la Bucuresti pentru a pune la puncte detaliile contractului, iar dupa mai multe runde de negocieri a ajuns la o intelegere cu Nicolae Badea si Cristian Borcea, cei care s-au ocupat de tratative, iar marti seara s-a intors la Cluj. Astfel, in cursul zilei de joi, actionarii gruparii din Stefan cel Mare s-au reunit pentru a aproba oficial numirea tehnicianului in varsta de 41 de ani.

Ioan Ovidiu Sabau a demisionat saptamana trecuta de la Gloria Bistrita, dupa patru sezoane petrecute la formatia condusa de Jean Padureanu, iar inainte a mai pregatit Universitatea Cluj si Gaz Metan Medias, insa fara nicio performanta notabila.

Nicolae Badea a vorbit si despre situatia fostului tehnician al formatiei ros-albe, Mircea Rednic: "In privinta domnului Rednic nu s-a decis nimic. El e in Belgia, si aseara, la ora aceea tarzie nu mai mergeau faxurile. Am stabilit cu el ca in acest sfarsit de saptamana sa rezolvam problema cu dansul".

Mircea Rednic a anuntat ca asteapta sa fie anuntat oficial ca nu mai este antrenorul gruparii din Stefan cel Mare pentru a discuta termenii rezilierii contractului. "Eu inca nu am fost demis. Sa ma demita si apoi mai vorbim de clauze de reziliere si alti bani. E vorba de contractul meu pe un an, nu stiu cum se va rezolva problema. Am vazut ca se negociaza si cu alti antrenori, dar cu mine nu s-au inteles in privinta rezilierii", a precizat Rednic pentru agentia NewsIn.

NewsIn


Badea confirma numirea lui Sabau