Dinamo

Steaua si Dinamo au cazut la pace

Conducatorii cluburilor Dinamo si Steaua au ajuns joi seara la un acord in ceea ce priveste reciprocitatea la bilete in meciurile direct, dupa ce oficialii din Ghencea au amenintat ca nu le vor oferi tichete rivalilor pentru meciul retur daca situatia pentru partida de sambata nu se va rezolva.
"Avem un acord verbal cu domnul Borcea si suporterii nostri vor fi pe stadion in meciul de sambata. Am primit 676 de bilete in sectorul rezervat oaspetilor, adica 5% din capacitatea stadionului", a anuntat presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Initial, clubul din Ghencea anuntase in mod oficial ca nu va organiza deplasarea propriilor fani pentru derby-ul de sambata si ca nu are nevoie decat de 25 de invitatii pentru oficiala, insa apoi, in urma unei sedinte dintre Gigi Becali si suporteri, s-a revenit asupra deciziei.

Intre timp, Dinamo anuntase deja Jandarmeria ca va pune in vanzare tichetele din sectorul respectiv ca urmare a refuzului Stelei de a primi biletele, oficialii ros-albi anuntand ca nu mai este cale de intors.

Pana la urma s-a ajuns la un acord ca urma a faptului ca oficialii Stelei au amenintat ca nu vor permite dinamovistilor accesul la meciul retur. Astfel, Dinamo va beneficia la meciul retur de 5% din totalul biletelor, aproximativ 1.300, la acelasi pret cu care a vandut acum cele 676 de tichete clubului Steaua.


Steaua si Dinamo au cazut la pace