Dinamo

Lucian Goian se masturbeaza pe video-chat

Ziarul CanCan a publicat marti un material socant (completat de imagini video pe siteul publicatiei), in care Lucian Goian isi arata posteriorul si penisul in fata unui webcam, in timp ce era pe chat cu o fata.
Inregistrarea facuta de respectiva tanara, pe care fratele lui Dorin Goian incerca sa o "agate" prin intermediul internetului, este socanta. Fotbalistul imbracat intr-un trening al lui Dinamo se afla in fata unei camere web, in cantonament cu echipa.

Video: Apasati aici pentru imaginile video
(imaginile se vad cu Internet Explorer, player-ul nu functioneaza cu FireFox)

Dupa ce a vorbit cu acea fata mai multe minute, el s-a schimbat de trening, moment in care a ramas in fundul gol. A urmat o noua runda de discutii, pe parcursul carora cei doi s-au apropiat. Surse din anturajul tinerei care l-a inregistrat pe Goian Jr. ne-au marturisit ca fotbalistul n-a avut nicio retinere sa-si expuna si alte parti ale corpului.

"Toata discutia a durat aproape 20 de minute. La un moment dat, Lucian a intrebat-o pe fata daca ii arata sanii. I-a zis ca-i arata, dar cu o conditie: sa-i arate el ce are in chiloti. Nici nu se astepta s-o faca, numai ca Lucian s-a ridicat si si-a dat imediat chilotii jos. Fata inregistra totul, asa ca a ramas stupefiata? A intrebat-o apoi daca a convins-o cat este el de barbat, daca vrea sa se vada cu el? De atunci, n-au mai vorbit!", a declarat sursa pentru CanCan.

Potrivit acesteia, filmul a fost facut in 2007, in perioada in care Goian era titular constant - ca, de altfel, si acum - in apararea dinamovistilor.

CanCan


Lucian Goian se masturbeaza pe video-chat