Dinamo

Actionarii lui Dinamo se bat in limbaj suburban

Vasile Turcu l-a acuzat dur, luni seara, pe Nicolae Badea, pe care il suspecteaza ca le tine spatele suporterilor si ca doreste indepartarea sa de la club. Turcu a afirmat ca suporterii care au provocat incidentele din Olanda au fost sprijiniti tot timpul de Nicolae Badea.
"Sunt incomod pentru Nicolae Badea. El nu a iesit niciodata cu o declaratie pentru a ne sprijini. Am o banuiala ca le tine spatele. Daca sunt incomod, sa imi dea banii pe care i-am investit si plec. Sunt eu raul de la Dinamo? Daca se intampla ceva si suntem exclusi, trebuie ca domnul Badea sa plateasca", a spus Vasile Turcu la Fanatik Show.

Turcu a mai afirmat ca Nicolae Badea i-a acordat o mare parte din biletele pentru deplasarea de la Nijmegen lui "Tararache", fostul lider al galeriei lui Dinamo pe care il banuieste ca ar fi capul rautatilor.

"Le-a dat 140 de bilete lui Tararache si Elias, a dat ordin ca ei sa primeasca aceste bilete. Acum sa se duca Nicu Badea la UEFA si sa dea socoteala, ca el le-a dat biletele, nu eu!", a adaugat actionarul lui Dinamo.

Nicu Badea nestiutorul

Nicolae Badea a intervenit si a precizat ca Vasile Turcu nu are dreptate si ca nu doreste indepartarea acestuia.

"Nu am nimic cu domnul Turcu si nu imi doresc sa plece. Nu avea cu ce sa ma deranjeze si nici eu nu l-am deranjat. Nu sunt omul de gen conflictual, care sa iasa cu acuze. Relatia cu suporterii nu se poate regla printr-un razboi media. Indiferent cat de mult am face noi pentru Dinamo, nu cred ca aceasta este solutia", s-a aparat Badea.

Vasile Turcu nu s-a multumit cu scuzele acestuia. "E prea politicos sa vorbeasca despre acest subiect, e inteligent ca sa recunoasca. Nicu Badea iese in fata decat atunci cand ii convine", a mai spus actionarul.

"Ce sa discut eu cu suporterii. Am fost odata la Badea in birou, i-am vazut pe toti cu cercei in urechi, cu belciug in nas. Nicu Badea nu ia niciodata m*** de la suporteri. De ce?", a subliniat Turcu.

Cristi Borcea pacificatorul

Cristi Borcea nu s-a lasat si a intervenit si el, tragandu-i la urechi pe cei doi pentru ca s-au certat public. El a afirmat ca Dinamo va ajunge in Intertoto daca nu se va inceta scandalul.

"Sunt oameni care conduc firme si alaturi de care am obtinut atatea performante. Trebuie sa ne spalam rufele in familie. Ei au trait pe timpul lui Ceausescu si s-au invatat sa nu fie injurati. Turcu ia 3-4 milioane de euro din banii familiei si nu se poate sa fie injurat. Nu se poate ca el sa spuna ca el este respectat de fanii Stelei, a gresit. Sa terminam cu balciul ca ne facem de ras! Sa ma injure suporterii pe mine, ca sunt antrenat", a precizat Cristi Borcea.

Onlinesport


Actionarii lui Dinamo se bat in limbaj suburban