Dinamo

Ahmed El-Mohamadi si Bruno Simao, aproape de Dinamo

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, sambata, agentiei NewsIn, ca formatia din Stefan cel Mare este foarte aproape de a-i inregimenta pe egipteanul Ahmed El-Mohamadi si portughezul Bruno Simao, discutiile pentru cei doi fiind intr-un stadiu avansat.
"Suntem in discutii avansate pentru Mohamadi si pentru Bruno Simao, e tot ce va pot spune. Cand se va concretiza totul vom anunta in mod oficial. Nu ma intereseaza ce au zis cei de la UTA ca nu il lasa Simao. Eu nu spun decat in ce stadiu ne aflam", a spus Dinu.

Egipteanul Ahmed El-Mohamadi (21 de ani) este fundas dreapta si este legitimat la formatia din tara sa natala, ENPPI. Considerat o mare speranta a fotbalului egiptean, fotbalistul are 16 selectii la echipa nationala.

Celalalt jucator aflat pe lista lui Dinamo este portughezul Bruno Simao, care evolueaza pentru UTA. In varsta de 23 de ani, Simao este fundas stanga, iar in editia trecuta a Ligii I a fost utilizat in 23 de partide si a inscris un gol. Fotbalistul se afla in conflict cu conducerea clubului aradean dupa ce nu a fost lasat inca de luna trecuta sa semneze cu Dinamo.

NewsIn


Ahmed El-Mohamadi si Bruno Simao, aproape de Dinamo