Dinamo

Andrei Cristea: "Important e sa fim in forma la inceputul sezonului"

Atacantul echipei Dinamo, Andrei Cristea, a declarat, joi, in cantonamentul de la Aix-Les-Bains (Franta), ca este normal ca toata lumea sa fie suparata dupa remiza din meciul cu amatorii de la Croix de Savoie, scor 2-2, dar crede ca important este ca jucatorii sa fie in forma la inceputul sezonului.

"Noi ne asteptam la o victorie, dar normal ca acum toata lumea e suparata dupa acest rezultat. Macar sa epuizam egalurile acum si sa batem in campionat. Mi se pare normal ca sefii sa vrea mai mult de la echipa, dar important e sa fim in forma atunci cand incepe sezonul", a spus Andrei Cristea, pentru site-ul oficial al FC Dinamo.

Mijlocasul Marius Alexe, autor al unui gol in partida de miercuri, a afirmat ca incearca sa invete de la jucatorii mai experimentati. "Incerc sa invat de la cei mai in varsta. De la Danciulescu, de la Bratu… Si de la Claudiu (n.r. - Niculescu) am invatat foarte multe lucruri care m-au ajutat in ultimii ani. Atunci cand am sarit la cap sa dau gol cu Croix de Savoie mi-a venit in minte reusita senzationala a lui «Danciu» cu Lazio, de pe Olimpico", a completat Alexe.

Pe de alta parte, jucatorii dinamovisti au efectuat, joi, doua antrenamente. Inaintea sedintei de pregatire de joi dimineata, Mircea Rednic le-a cerut jucatorilor mai multa responsabilitate si concentrare in joc.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul amical sustinut, miercuri, in compania formatiei de amatori Croix de Savoie, in stagiul de pregatire din Franta.

Borcea, nemultumit de concentrarea jucatorilor

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, joi, ca nu este multumit de concentrarea de care au dat dovada jucatorii formatiei "alb-rosii" in partida terminata la egalitate cu amatorii de la Croix de Savoie, scor 2-2, dar precizeaza ca fotbalistii din lot sunt de calitate.

"In acest moment cautam formula cea mai buna. Usor-usor, trebuie sa ajungem la forma maxima. Nu sunt multumit, jucatorii trebuie sa se concentreze mai mult. Cornel Dinu si Mircea Rednic decid transferurile. Nu conteaza cu cati jucatori s-au intarit Rapid si Steaua, conteaza calitatea, iar noi avem jucatori de calitate. Asta e cel mai important", a spus Borcea, pentru site-ul oficial al echipei.

Mediafax



Andrei Cristea: "Important e sa fim in forma la inceputul sezonului"