Dinamo

Zenga: "Am castigat un meci foarte important"

Tehnicianul Walter Zenga a declarat ca Dinamo a facut ce si-a dorit si a castigat un meci foarte important, cel cu Pandurii Targu Jiu, din deplasare, scor 1-0, din etapa a XI-a a Ligii I.

"Am castigat un joc pe un teren foarte greu. Stiam ca incepe vremea ploioasa si terenurile vor fi mai grele. Am facut ce ne-am dorit si am castigat un meci foarte important pentru noi si asta pe un teren dificil. Pandurii este o echipa care sta bine in teren si nu spun asta pentru ca este langa mine antrenorul lor, ci pentru ca s-a vazut asta. Ii felicit pe baietii mei pentru ca au jucat asa cum a trebuit, ne-am adaptat la terenul de joc, am avut niste situatii de joc importante, dar am si suferit. A fost greu, asa cum ne-am asteptat. Pandurii pot pune probleme oricarei echipe din Romania. Am castigat un meci important si sunt foarte multumit de cum a jucat echipa. Acum plecam inapoi la Bucuresti pentru ca avem miercuri joc la Constanta unde speram sa castigam", a afirmat Zenga.

Tehnicianul dinamovist a spus ca are un lot important, pe care trebuie sa-l gestioneze bine. "Cand am ajuns la Dinamo, Bratu era accidentat, Stoican era accidentat si s-a mai accidentat si Niculescu, dar incet, incet ne-am revenit si acum ii avem pe toti, in afara doar pe Zicu si pe Oprita. Avem un lot important cu jucatori buni, dar un lot pe care eu trebuie sa-l gestionez bine. Cel mai important pentru un antrenor este sa stie cum sa gestioneze vestiarul. Avem acum patru meciuri in zece zile si voi roti unii jucatori cu atat mai mult cu cat terenurile vor deveni mai grele. Margaritescu a fost si putin obosit astazi pentru ca a jucat si miercuri la echipa nationala, dar ma bucur pentru el ca a marcat. Este foarte important pentru el, pentru cei care sunt langa el", a mentionat Zenga.

Mediafax


Zenga: "Am castigat un meci foarte important"