CFR CLuj

Andone: "L-am luat pe Deac pentru ca aveam probleme pe benzi"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizata, ca gruparea ardeleana l-a transferat pe mijlocasul Ciprian Deac deoarece s-a confruntat cu numeroase probleme pe flancuri în sezonul trecut.
"Prin venirea lui Deac am dorit sa acoperim posturile de banda, pentru ca îl aveam doar pe Nicoara. Am dus lipsa de stângaci de valoare în lot. Pe Valente l-am vazut, e un jucator care centreaza extraordinar de bine. Am luat o certitudine, nu un tânar. Vor mai veni un jucator strain si un român. Am discutat cu Grigorie, dar el s-a înteles cu Rapid", a spus Andone, la DigiSport.

Ioan Andone a afirmat ca îi va testa pe jucatorii care au fost împrumutati în sezonul trecut la alte echipe, singurul care este sigur ca va fi pastrat în lot fiind fundasul Ionut Rada.

"Daca ajungem în grupe, vom avea 30 de meciuri în aceasta toamna, asa ca Rada va intra clar în lot, ceilalti vor face cantonamente cu noi, iar cine are valoare va ramâne în lot, pentru ca îmi doresc un lot numeros", a adaugat Andone.

Tehnicianul ardelenilor considera ca Steaua si FC Vaslui vor fi principalii adversari ai CFR-ului în noul sezon. "Daca Steaua nici la anul nu ia campionatul, eu nu mai înteleg nimic. Au conditii, dar o sa ne batem cu ei si cu Vaslui la titlu", a explicat Andone.

Jucatorul Ciprian Deac (Schalke 04) a semnat, miercuri, un contact pe trei ani cu CFR Cluj. Deac a fost transferat în 2010 de la CFR Cluj la Schalke 04, însa la formatia germana nu a jucat decât un sezon. Vara trecuta, el a fost împrumutat la Rapid Bucuresti. Deac mai avea un an de contract cu Schalke.

Mediafax


Andone: "L-am luat pe Deac pentru ca aveam probleme pe benzi"