CFR CLuj

Transferuri de senzatie la CFR Cluj

CFR Cluj pregateste mutari de senzatie pentru sezonul urmator. Rivalele Steaua, FC Vaslui si Rapid vor ramane fara cativa jucatori de baza doriti de CFR Cluj.
Dupa ce au castigat titlul, ardelenii mai au un singur scop: calificarea in grupele Ligii Campionilor. Pentru a putea trece de cele doua tururi preliminare, Arpad Paszkany e gata sa intareasca echipa.

Spre deosebire de precedentele sezoane, ardelenii isi vor indrepta atentia catre piata interna, mai ales ca mai multi jucatori importanti raman liberi.

Prima tinta a celor de la CFR e brazilianul Wesley, pe care l-au mai dorit si in trecut. Wesley a anuntat deja ca va pleca de la Vaslui daca nu ia titlul si a lasat sa se inteleaga ca CFR este echipa sa.

"Daca nu iau titlul, plec de la Vaslui. Vreau sa joc pentru o echipa care se bate la titlu cu adevarat. Echipele din Bucuresti? Am zis ca vreau sa ma duc sa ma bat la titlu", a afirmat Wesley pe un ton ironic la adresa granzilor din Capitala.

Stelistul Geraldo Alves este si el o tinta importanta pentru cei de la CFR, care se vor desparti de Piccolo si au nevoie de un nou fundas central.

Geraldo ramane liber, iar Steaua nu e dispusa sa-i ofere prelungirea dupa e a ratat campionatul. Prea scump pentru Steaua, portughezul se incadreaza in plafonul salarial din Gruia.

Ardelenii vor sa intareasca si flancul drept al defensivei, purtand discutii intense cu rapidistul Rui Duarte. Acesta si-a dat acordul verbal sa se transfere la CFR, urmand sa semneze dupa finala Cupei Romaniei.

Onlinesport


Transferuri de senzatie la CFR Cluj