CFR CLuj

Andone: "E titlul lui Jorge Costa"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a dat dovada de fair-play la finalul meciului cu Universitatea, afirmand ca o mare parte din merite ii apartin lui Jorge Costa.
"A fost foarte greu, dar am intors jocul si am luat titlul. Astazi n-am fost mai buni decat U Cluj. A fost foarte bine ca a fost o atmosfera fantastica. N-au fost valize, am castigat fara dubii. Cadu e un baiat deosebit, e deja cfr-ist. Trebuie sa-i multumesc si lui Jorge Costa pentru punctele pe care le-a acumulat, pentru jucatorii pe care i-a adus. Titlul ii apartine intr-o proportie foarte mare", a spus Ioan Andone la Digi Sport.

CFR Cluj a anulat suspansul in Liga 1 cu o etapa ramasa de disputat. Dupa ce a castigat numeroase partide cu ajutorul arbitrilor romani, ardelenii au sarbatorit titlul pe terenul rivalilor de la Universitatea oferindu-li-se un penalty inventat de un croat.

CFR Cluj s-a impus cu 3-2 desi a fost condusa de 2-0, a fost mai buna, a fost o revenire frumoasa, pacat ca a fost stricata de o decizie de arbitraj, pe final.

Onlinesport


Andone: "E titlul lui Jorge Costa"