CFR CLuj

Primul succes pentru CFR in amicale

CFR Cluj a reusit sa castige primul meci amical din aceasta iarna, invingand cu destule emotii echipa bulgara Litex Lovech. Singurul gol al meciului a fost marcat de capitanul Cadu in prima repriza, din penalty-ul obtinut de Sougou.

Dupa doua meciuri pierdute cu TSV Munchen si Cernomoret Odessa si remiza cu Austria Viena, CFR Cluj a cautat sa obtina prima victorie din acest an impotriva bulgarilor de la Litex Lovech. Pentru asta feroviarii aveau nevoie de un joc mai ofesniv si mai multa determinare in atac, lucruri puse bine in practica de echipa din Gruia.

Sougou a avut prima ocazie de gol in minutul 5, cand a sutat pe langa poarta o centrare din lovitura libera executata de Celestino. Zece minute mai tarziu, acelasi Sougou a fost luat de pe picioare in careul advers si a obtinut penalty-ul pentru CFR, lovitura de pedeapsa transformata cu siguranta si in forta de capitanul Cadu.


Cu avantaj pe tabela inca din minutul 17, clujenii si-au vazut mai departe de constructie, incercand sa majoreze scorul pentru mai multa liniste in repriza secunda. Insa mai activi in ofensiva s-au aratat bulgarii, dar nici acestia n-au reusit pana la pauza sa mai inscrie.

Jorge Costa a efectuat doar doua schimbari la pauza, mai multe forte proaspete fiind trimise in teren din minutul 65, cand aproape intreaga garnitura feroviara a fost modificata. Ardelenii au aratat mai multa pofta de joc in repriza secunda, insa mai concentrati au fost feroviarii sa blocheze actiunile de atac ale bulgarilor si sa nu primeasca gol.

Cu un joc fragmentat, pe alocuri taraganat si lipsit de culoare, CFR a reusit sa tina poarta inchisa pana la final, chiar daca in cateva faze a avut serioase emotii. Clujenii au tinut cu dintii de minge si au tinut fazele de joc cat mai departe de poarta lui Minca, izbutind sa bifeze primul succes din acest an.

Onlinesport: Irina Maxim



Primul succes pentru CFR in amicale