CFR CLuj

A doua victorie pentru CFR in Austria

CFR Cluj a castigat cu 1-0 partida amicala disputata in stagiul de pregatire din Austria impotriva formatiei SV Grodig, proaspat promovata in lia secunda austriaca. Singurul gol al clujenilor a fost marcat de Sougou la jumatatea primei reprize.
Dupa ce a marcat nu mai putin de 16 goluri fara sa primeasca vreunul in primul amical din Austria cu o echipa de amatori din tara gazda, CFR Cluj a intalnit o formatie ce tocmai a promovat in liga a doua austriaca, SV Grodig, un adversar mai dificil pentru clujeni.

Chiar daca n-au reusit sa mai doboare vreun record de goluri marcate, clujenii au controlat jocul in majoritatea timpului, prima repriza mai ales fiind la discretia elevilor lui Jorge Costa.

Scorul a fost deschis in minutul 23 de Sougou in urma unui corner executat de Renan de pe partea stanga. Centrarea de la colt a fost respinsa in prima faza, mingea a revenit la Renan care a centrat mai precis pana la Sougou, iar acesta a inscris din a doua incercare dupa ce primul sut a intalnit bara din stanga.

La cateva minute distanta acelasi Sougou a trimis mingea in plasa, de aceasta data cu capul din centrarea aceluiasi Renan, insa golul nu a fost validat din cauza unei pozitii de offside.

Austriecii au avut si ei doua faze de poarta in finalul primei reprize, ambele din lovitura libera de la marginea careului clujean. Insa prima executie a ajuns direct in bratele lui Minca, iar a doua faza fixa a fost executata mult peste poarta.

Dupa ce a schimbat aproape intreaga garnitura in repriza secunda, CFR a continuat sa domine jocul dar fara sa ameninte prea mult poarta adversa. Cristi Bud si-a creat doua mari ocazii de gol in interval de doua minute (54' si 56'), in ambele faze sutand din doar 6 metri peste poarta.

Minutele urmatoare au fost controlate mai mult de austrieci, care au reusit sa echilibreze disputa si sa se instaleze in jumatatea adversa. Insa Nuno Claro a reusit sa scape fara gol la trei mari ocazii ale gazdelor.

CFR a inceput meciul cu: Minca, Panin, Diogo, Rada, Camora, Bakary Sare, Peralta, Renan, Sougou, Nicoara, Bud. In repriza secunda au intrat in teren si Claro, Lionn, Cadu, Piccolo, Kivuvu, Hora, Bastos, Kapetanos.

Onlinesport: Irina Maxim


A doua victorie pentru CFR in Austria