CFR CLuj

Ambitiile lui Maftei la CFR Cluj: "Titlul si participarea in Liga Campionilor"

Fundasul echipei CFR Cluj, Vasile Maftei, a declarat, joi, la conferinta de presa în care a fost prezentat oficial, ca îsi doreste sa câstige titlul de campion si sa evolueze în grupele Ligii Campionilor alaturi de gruparea ardeleana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am avut oferte si de la alte echipe, dar sunt bucuros ca am venit la CFR. Vreau sa câstig campionatul si sa joc în Liga Campionilor cu noua mea echipa. Daca ne uitam la clasament, sunt multe puncte de recuperat pâna la primul loc, dar eu vreau sa ne batem pâna la capat. Sper sa-mi fac treaba cât mai bine", a spus Maftei.

Vasile Maftei regreta despartirea dintre Tony si CFR Cluj. "Mie-mi pare rau ca a plecat Tony, pentru ca era un fotbalist valoros. Sper sa câstig si eu cu CFR atâtea trofee câte a câstigat el", a completat Maftei, care a precizat ca nu se gândeste la banderola de capitan.

Fundasul campioanei României îsi doreste sa evolueze în continuare si în echipa nationala. "Orice jucator cred ca se gândeste la echipa nationala. Daca jucând la CFR nu-ti propui sa ajungi la nationala, atunci înseamna ca nu ai teluri prea ridicate", a adaugat Maftei.

Vasile Maftei asteapta cu interes si meciul cu rivalii CFR-ului, cei de la Universitatea Cluj. "Stiu despre rivalitatea cu «U», dar eu ma gândesc la fiecare meci în parte, sa-mi fac treaba cât mai bine. Cristea si Niculescu sunt doi jucatori foarte valorosi, ne-am mai confruntat în derbiurile Rapid-Dinamo, acum ne vom întâlni în meciurile «U»-CFR, la fel de încinse, sunt convins", a subliniat Maftei.

Mijlocasul Viorel Nicoara, transferat de la Victoria Branesti, s-a declarat foarte fericit ca a ajuns sa evolueze pentru CFR Cluj. "Sunt foarte fericit ca am ajuns la CFR. Când am plecat de la Branesti, antrenorul Ilie Stan mi-a transmis sa ma pregatesc cât mai bine. Sper sa ajung cât mai repede sa fiu titular. Le multumesc oamenilor de aici pentru ca au avut încredere în mine", a spus Nicoara.

La rândul sau, antrenorul Alin Minteuan nu crede ca CFR Cluj mai are nevoie sa transfere alti jucatori. "Nu-mi fac probleme dupa plecarile lui Tomas Costa si Juan Culio. La mijloc va reveni Gabi Muresan si asta se va simti. Costa era un jucator de mare valoare, dar era împrumutat de la Porto si noi n-aveam ce face. Vrem sa avem dubluri pe fiecare post. Eu, sincer va spun, nu cred ca mai avem nevoie de vreun transfer", a completat Minteuan.

Mediafax



Ambitiile lui Maftei la CFR Cluj: "Titlul si participarea in Liga Campionilor"