CFR CLuj

Antonio Conceicao spune ca in fotbalul romanesc "se intampla multe lucruri ciudate"

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, s-a declarat foarte mirat de incidentul in care a fost implicat marti autocarul Stelei si spune ca in intreg fotbalul romanesc au loc multe lucuri de neinteles, transmite corespondentul NewsIn.
"Ceea ce s-a intamplat cu autocarul Stelei e un eveniment extrem de trist, un eveniment reprobabil. Sunt fapte de condamnat care nu fac cinste fotbalului. Nu stiu de ce, dar in fotbalul romanesc se intampla multe lucruri inexplicabile, la fel ca acesta, dar si cel cu arbitrii straini", a spus Conceicao.

Tehnicianul a afirmat ca nu se teme de meciul de miercuri cu FC Timisoara, insa considera ca CFR trebuie sa castige toate cele sase jocuri care au mai ramas de disputat: "Nu ma sperie cu nimic FC Timisoara, e un simplu joc de fotbal. Trebuie sa muncim mult in acest meci, sa ne imbunatatim eficitatea, capitol la care avem probleme. Sanse mai avem la titlu, matematice, dar nu va fi deloc usor. Trebuie sa castigam tot pana la final".

Portughezul a vorbit si despre situatia sa, mai ales ca intelegerea cu CFR Cluj va expira la finalul sezonului. "Obiectivul era sa recastigam titlul. Cand am fost invitat aici pentru ultimele doua luni, mi s-a cerut sa ajut echipa sa ajunga in frunte. Lucrurile nu au fost deloc usoare, nu a depins numai de mine. Putem termina pe un loc bun si avem sansa sa castigam si Cupa Romaniei", a opinat tehnicianul.

Conceicao sustine ca Dubarbier este accidentat si de aceea nu a evoluat cu CFR, desi presa a vehiculat ca acesta nu ar fi vrut sa joace in meciul cu Dinamo si ar fi simulat mai multe probleme medicale: "Dubarbier are o mica problema care l-a impiedicat sa joace cu Dinamo si nu stiu daca vom putea conta nici cu Timisoara. Astept un verdict din partea medicilor, deocamdata e accidentat".

Mijlocasul Dani spera ca FC Timisoara sa nu mai aiba noroc pe arena din Gruia, dupa ce la ultimele meciuri disputate acolo a obtinut numai rezultate pozitive. "Sper ca norocul Timisoarei pe stadionul nostru sa se incheie miercuri. Asteptam meciul de maine la fel ca cel din finala Cupei, ambele sunt la fel de importante", a spus portughezul, adaugand ca este dezamagit de brigada de arbitri de la meciul cu formatia din Stefan cel Mare: "Macar sa fie valorosi daca tot sunt veniti din strainatate. Cei de la meciul cu Dinamo nu au fost deloc asa".

Fotbalistul considera ca lipsa lui Cadu, Tony si Trica se simte foarte mult in vestiar, mai ales ca noii veniti nu s-au adaptat. "Toti facem totul pentru echipa, pentru a castiga toate meciurile, dar Cadu, Trica sau Tony ne lipsesc mult. Cei care au venit la Cluj nu s-au adaptat stilului nostru de joc", a mai spus Dani.

Atacantul Diego Ruiz vrea sa-l suplineasca pe Yssouf Kone cu succes, dupa ce jucatorul din Burkina Faso a primit o etapa de suspendare: "Kone e important pentru echipa, dar sunt si alte alternative, cum sunt eu, Veljovic sau Dubarbier. Vom face tot posibilul pentru a-l inlocui cu bine".

Derby-ul CFR Cluj-FC Timisoara din etapa a 29-a a Ligii I se va disputa miercuri de la ora 21:00.

NewsIn


Antonio Conceicao spune ca in fotbalul romanesc "se intampla multe lucruri ciudate"