CFR CLuj

Stancioiu: "Oboseala si-a spus cuvantul"

Portarul echipei CFR Cluj, Eduard Stancioiu, a declarat, duminica seara, dupa infrangerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu FC Timisoara, ca oboseala formatiei antrenate de Maurizio Trombetta si-a spus cuvantul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Avem taria sa ne asumam si esecurile si victoriile. Pentru ca am ajuns pana aici este meritul nostru, nu ne-a facut nimeni cadou. Oboseala si-a spus cuvantul astazi. Este greu sa jucam pe trei fronturi", a spus Stancioiu.

Coechipierul sau, Gabriel Muresan, considera ca CFR Cluj a facut greseli mari, mai ales in aparare. "Chiar daca am dominat jocul si am avut posesia mingii fotbalul se joaca pe goluri. Nu cred ca jucatorii sunt obositi. Ne-a lipsit concentrarea. Arbitrajul a fost unul bun, nu am ce sa-i reprosez", a precizat Muresan.

Fundasul Tony a afirmat ca echipa care a jucat fotbal, duminicca, este CFR Cluj. "Timisoara nu merita un capitan ca Alexa. In schimb are un public fantastic. Echipa care ca jucat fotbal astazi este CFR", a spus Tony.

Mediafax



Stancioiu: "Oboseala si-a spus cuvantul"