CFR CLuj

Trombetta se teme de meciul cu Farul

Antrenorul lui CFR Cluj, Maurizio Trombetta, spune ca meciul cu Farul va fi unul dificil deoarece elevilro sai le va fi greu sa revina cu picioarele pe pamant dupa meciul cu AS Roma din Liga CAmpionilor.
"Este dificil sa ii motivez pe jucatori pentru meciul cu Farul, deoarece ne intoarcem din Champions League in campionatul Romaniei. Oricum, Farul este o echipa periculoasa si are o echipa care se adapteaza jocului fiecarui adversar", a spus Trombetta.

Tehnicianul italian a comentat si rezultatele slabe inregistrate de echipele romanesti la mijlocul acestei saptamani in cupele europene.

"S-a confirmat inca o data ca e foarte greu sa joci in Europa si sa ai rezultate bune. Stelei i-a fost anulat un gol valabil. Noi am demonstrat ca meritam sa fim aici dupa victoria cu Roma, dar si celelalte echipe s-au ridicat la un nivel bun", a opinat fostul secund din Gruia.

Maurizio Trombetta a remarcat prestatia lui Gabriel Muresan din meciul de pe Stadio Olimpico, trimitand totodata o intepatura catre Ioan Andone, pe care l-a acuzat voalat ca nu l-a folosit mai mult.

"Are calitati pentru a fi selectionat la echipa nationala. Cu putina perseverenta si continuitate poate sa ajunga din nou in vederile selectionerului. Nu stiu ce de ce nu a fost folosit pana acum la CFR, dar eu voi miza in continuare pe el", a afirmat Trombetta.

Onlinesport


Trombetta se teme de meciul cu Farul