CFR CLuj

Andone face revolutie in formula de start

Antrenorul campioanei a anuntat ca va efectua sase modificari in echipa de start pe care o va alinia in meciul cu FC Vaslui de duminica. Printre jucatorii noi care se vor afla pe teren este si Yssouf Kone, varful sosit de la Rosenborg.
"Pentru noi e un meci foarte important in conditiile in care nu am facut o partida foarte reusita cu Universitatea Craiova. Si anul trecut am avut o partida dificila la Vaslui care am castigat-o cu 2-0. Vaslui e ca si calificata in primul tur al Cupei UEFA. Se anunta o partida dificila, mai ales ca sase jucatori sunt noi in formula de start. Sunt jucatori buni, cu experienta, care s-au integrat foarte bine. S-a si vazut in tururile preliminare din Cupa UEFA", a declarat Ioan Andone.

Una dintre surprizele lui Ioan Andone este atacantul Yssouf Kone, pentru care CFR Cluj a platit 600 de mii de euro norvegienilor de la Rosenborg.

"Nu stiu daca va juca de la inceput, dar sigur va juca. Imi doresc sa se integreze cat mai repede in jocul echipei. Imi doresc si un varf cu explozie si cu sansa sa inscrie gol pentru ca noi in acest inceput de campionat am dus foarte multe mingi in careu, ne-am creat ocazii, dar trebuie cineva care sa inscrie. Astept nu doar de la el si de la fundasi si de la mijlocasi sa inscrie", a adaugat Andone.

Tehnicianul campioanei a tinut sa evidentieze si forta echipei patronate de Adrian Porumboiu, insa nu concepe alt rezultat decat victoria.

"Ma refer la Burdujan, la Canu, la Danut Munteanu, la Ghencev. Mai e si Aliuta care ne-a administrat prima infrangere anul trecut. E jucator deosebit de tehnic care dribleaza cu usurinta, are o carte de vizita foarte buna. Se anunta o partida extrem de grea pentru noi. Sper sa trecem peste egalul cu Craiova de acasa. Avem nevoie de o victorie", a opinat 'Falcosul'.

Onlinesport


Andone face revolutie in formula de start