CFR CLuj

Andone: "Rezultatul este echitabil"

Ioan Andone spune ca remiza cu Universitatea Craiova este justa dupa aspectul jocului si sustine ca absentele lui Dani si Dubarbier nu ar trebui sa se vada.
"Am facut un meci nu prea reusit in aceasta seara, dar rezultatul este echitabil. Ne-a apartinut prima repriza, dar in partea a doua Craiova a jucat mai bine. La ce ocazii au fost. Cred ca ambele formatii puteau sa castige. Trebuie sa ne revenim si sa avem o evolutie peste cea care am avut-o in Giulesti, care a fost cea mai buna din acest campionat. Este adevarat ca ne-au lipsit Dani si Dubarbier, mai ales ca Sebastian a fost intr-o forma foarte buna, dar la ce lot avem, nu ar trebui sa se simta", a declarat Andone.

Tehnicianul campioanei i-a laudat pe Semedo si Stancioiu si l-a criticat pe argentinianul Diego Ruiz, ale caror zile in primul 11 par numarate.

"Semedo si Stancioiu au fost cei mai buni oameni ai nostri din aceasta seara. Nu am avut forta in atac. Azi, Diego Ruiz a fost neinspirat. Avem mare nevoie de Yssouf Kone, un jucator de forta, cu explozie si tehnica foarte buna. Ma bucur ca va putea juca in curand", a adaugat Andone.

Fostul fotbalist al Universitatii Craiova, Eugen Trica, considera ca CFR Cluj trebuie sa fie multumita ca nu a primit mai multe goluri din partea tinerilor jucatori ai lui Nicolo Napoli.

"Felicit Craiova. In seara aceasta a fost mai buna. Sa fim fericiti ca nu ne-au dat mai multe goluri. Rusine noua! Nu mai avem determinarea din sezonul trecut, dar acum trebuie sa strangem randurile pentru ca urmeaza Liga Campionilor", a spus si Trica.

Onlinesport


Andone: "Rezultatul este echitabil"